WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Larissa van leeuwen in Kockengen

waar: Kockengen

bewoner(s): Larissa van leeuwen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Het is het hart van ons huis, het is een hele grote keuken, en erg belangrijk. Vrijdag is bakdag en komen er altijd onverwachts mensen langs voor een stukje taart.

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest), vrienden

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij superkeukens in Amsterdam arena. Helaas zijn die een tijdje terug failliet gegaan. Ze hebben een doorstart gemaakt en in September kunnen we langs komen om te horen wat dit voor ons betekend.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Maak zelf een tekening van wat je wil en denk hierbij goed aan de inrichting van de kastjes, dan weet je ook hoeveel ruimte je nodig hebt. Doe alles zoals jij het wil en ga op zoek naar een keukenzaak die dit kan maken en vergelijk prijzen maar ga af op je gevoel!

Omschrijving

omschrijving

Ik heb zo’n zin om te gaan bakken! Ik heb straks alle ruimte. Het voelt zo luxe dat we ons eigen keuken konden uitzoeken, zeker omdat de vorige keuken in een klein appartement niet echt onze smaak was en we alleen 1 mini oventje tot onze beschikking hadden met amper ruimte voor die o zo leuke keuken gesprekken.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!