WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Koen Relaes-Hols in Veenendaal

waar: Veenendaal

bewoner(s): Koen Relaes-Hols

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is het hart van ons huis en de plek waar we na een lange werkdag tot rust komen. In onze mannenhuishouden komen de stoere zwarte elementen goed tot hun recht. Door het grote raam is er een fijne lichte ruimte gecreeerd.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), familie

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Gekocht bij van Wanrooij Warenhuys. Keuken is geplaatst in juni 2018.

vaatwasser: ATAG

koelkast: ATAG

oven: ATAG

fornuis: ATAG

afzuigkap: ATAG

tips: Durf spannende keuzes te maken en ga niet voor standaard, verras jezelf en kies wat jij mooi vind. Kijk ook goed naar wat je nodig hebt. Wij (twee grote mannen van >1.95) hebben het aanrechtblad hoog laten plaatsen voor gebruikersgemak.

Omschrijving

omschrijving

De keuken staat er nu twee maanden, trots op de keuze voor het aanrechtblad van beton en erg blij met de indeling (geen bovenkanten maar stoere planken die het geheel compleet maken).

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!