WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Kirsten Hendriks in Bodegraven

waar: Bodegraven

bewoner(s): Kirsten Hendriks

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is echt de eyecatcher van het huis. We zijn er vaak te vinden en zitten regelmatig aan het barretje.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Het skelet van de keuken is van IKEA. De gehele buitenkant is gemaakt door KOAK design. Zij werken samen met IKEA.

vaatwasser: Siemens

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Als de keuken al druk is van zichzelf qua materialen en texturen. Probeer je keuken niet te vol te duwen met apparatuur. En zeker niet als het al wat kleiner is!

Omschrijving

omschrijving

Alles wat we in ons hoofd hadden klopt precies met wat er nu staat. Daar zijn we super trots op! De lange witte muur is daarom nog wat kaal in vergelijking met de heerlijke warme keuken. Daar moeten we nog even wat voor vinden.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!