WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Kimberly Verlijsdonk-Kemner in Helmond

waar: Helmond

bewoner(s): Kimberly Verlijsdonk-Kemner

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is het middelpunt van ons huis. Lekker koken en tafelen met vrienden.

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: September. We hadden eerst een standaard kleur hoogglans wit met hout. Maar we wilde toch iets wat meer gewaagde keuze wat niet iedereen heeft.

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Zeker goed erover nadenken en durven. Niet luisteren wat andere zeggen. Tegen ons is ook heel vaak gezegd een mat zwarte keuken zou je dat wel doen. En nu vind iedereen het super mooi. Krijgen zelfs reactie dat ze ook een zwarte keuken willen.

Omschrijving

omschrijving

Wij zijn trots dat we onze keuken hebben verplaats naar achteren in het huis het huis lijkt nu groter en de keuken komt nu mooi tot zijn recht

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!