WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Kim in Enschede

waar: Enschede

bewoner(s): Kim

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): In de keuken wordt veel gekookt, fijn gesocialized en gekletst tijdens koffie zetten en aanrommelen in de keuken. Het is een hele fijne lichte en bijzondere ruimte waar velen van onder de indruk zijn vanwege de fijne vibe.

inspiratie: tijdschriften, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De basis is van Ikea en de fronten zijn van eikenhout van een houtzagerij.

vaatwasser: AEG

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Laat ‘standaard’ keukens achterwege en zoek met oplossinggerichte mensen naar creatieve budgetvriendelijke oplossingen. Steek tijd in prijzen vergelijken en geef jezelf niet teveel keuzemogelijkheden zodat je niet bevriest. En kies gewoon, gaandeweg weet je vaak bij te stellen en keuzestress verlamt.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op dat deze ongeplande verbouwing zo goed is uitgepakt en voor zo’n klein budget is gerealiseerd, waarbij echt de basis is aangepakt. Alle ramen waarmee je op de stoere onder architectuur aangelegde tuin met cortenstalen bakken uitkijkt zijn geweldig, ook omdat de ramen zoveel fijn licht binnenlaten.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!