WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Karlien in Ermelo

waar: Ermelo

bewoner(s): Karlien

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is een echte eye catcher in ons huis. De eettafel staat er centraal naast. Heerlijk met een wijntje aan tafel en ondertussen kokkerellen we er lekker op los.

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Gekocht in december 2017 en de keuken is geplaatst in februari 2018. Gekocht bij Leo van der Velden keukens in Ermelo.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Ga bij diverse keukenzaken langs en laat je inspireren door alle mogelijkheden. Durf out of the box te denken en je komt tot verrassend mooie ideeen.

Omschrijving

omschrijving

Onze keuken is zoals eerder gezegd echt een eye catcher in ons huis, hij is strak en stoer. Ons huis dateert uit 1939, de elementen oud en modern zijn te gek! Het betonnen gegoten werkblad en de zwarte elementen zoals de quooker, wasbak en apparatuur gecombineerd met het warme eikenhout en strakke hoogglans kasten maakt het geheel een lust voor het oog! Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!