WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Josephine Stutterheim in Amsterdam

waar: Amsterdam

bewoner(s): Josephine Stutterheim

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken vormt het hart van het huis, letterlijk en figuurlijk. Na onze verbouwing staat de keuken in het midden van onze benedenwoning in Amsterdam. Als hobbychef kan mijn vriend uren in de keuken besteden en komen vaak vrienden over de vloer om van zijn kookkunsten te genieten. Door de open keuken hou je altijd gezellig contact met je gasten!

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: 2017 Keukenconcurrent

vaatwasser: Whirlpool

koelkast: Whirlpool

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Neem je tijd om inspiratie op te doen, tekeningen te maken, jezelf voor te stellen in je toekomstige keuken om vervolgens weer terug te gaan naar je tekening en eventueel aanpassingen te doen. In de beschrijvingen staan nog meer tips/ aankopen die wij zelf erg handig vonden! Succes!

Omschrijving

omschrijving

Door een uitbouw kan een benedenwoning aanvoelen als een pijpenlade, maar door o.a. het keukenblok in het midden doorbreek je dat. In het blad van het keukenblok zit een verborgen stopcontact, wat we ontzettend vaak gebruiken om bijvoorbeeld een keukenmachine aan te sluiten. De kleur aan de muur brengt de keuken tot leven. De verf is afwasbaar, erg handig! Een prullenbak is altijd lastig te plaatsen en vaak lelijk, maar wij zijn ontzettend blij met de semi-ronde Brabantia prullenbak die tegen het keukenblok kan staan. Mijn vriend houdt ontzettend veel van de mogelijkheid om op 6 pitten te koken en de grote oven van Smeg. Echter, we zouden nu voor een duurzamere optie hebben gekozen dan gas.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!