kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Jonathan in Nieuwegein

waar: Nieuwegein

bewoner(s): Jonathan

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is het bezige hart van het huis. Hier starten onze ochtenden, komen we thuis na elke dag hard werken en worden de lekkerste maaltijden of koffiespecialiteiten gemaakt.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Keuken is gekocht bij Van Wanrooij Keukenwarenhuys in Waardenburg. Heerlijk grote showroom met alle stijlen en innovaties. Gekocht in november 2015, geplaatst in juni 2017 (nieuwbouwproject).

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Maak vooraf een lijstje met wensen, maar ook met absoluut noodzakelijke onderdelen van je keuken. Wij wilden per se geen bovenkastjes, ben je bijvoorbeeld niet bereid dat los te laten? Pas dan materialen, indeling en apparatuur aan.

Omschrijving

omschrijving

Er is directe verbinding met het groen buiten door de schuifpui, wat een prachtig contrast is met de strakke materialen.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!