WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Jolanda Roskam in Alphen AD Rijn

waar: Alphen AD Rijn

bewoner(s): Jolanda Roskam

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is de plek waar we tijdens het koken even lekker bijkletsen met elkaar. Vaak snijden we even samen de groentes. Of als er iemand wat staat klaar te maken, gaan we lekker ff aan de bar zitten om wat te kletsen.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Grando keukens Hazerswoude. Houten keuken met een samenwerkende meubelmaker.

oven: Siemens

fornuis: Miele

afzuigkap: Miele

tips: Kijk heel goed rond en denk vooral eens buiten de kaders van het gangbare.

Omschrijving

omschrijving

We zijn heel blij met het resultaat. Vorig jaar zijn we hier komen wonen en wilde we de keuken renoveren. In het begin hielden we daarmee erg vast aan de bestaande opstelling. Na veel rondkijken en te pintesten, kregen we meer zicht op wat we wilde, we hebben in de kastenwand de deuren vervangen en een groot eiland laten maken met daaraan een bar. Idee vormen heeft uiteindelijk een half jaar langer geduurd dan de bedoeling wa, maa4 echt heel blij en trots op het resultaat. Blij ben ik ook met mijn mooie kast met servies in de hoek. We wilde eerst een koffie hoekje daar maken, maar uiteindelijk miste we wat hoogte, en daarom voor deze mooie kast gekozen. Apparatuur die achter deurtjes zat in oude keuken hebben we hergebruikt en zichtbare apparatuur hebben we wel vervangen. En een draftdown, omdat we een afzuigkap lelijk vinden.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!