WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Jetske Monsma in Zutphen

waar: Zutphen

bewoner(s): Jetske Monsma

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik breng de meeste tijd door in mijn keuken. Tijdschrift lezen, televisie kijken, koken. Met schuifdeuren kan ik deze ruimte afsluiten van de woonkamer als de kinderen daar aan het spelen zijn en door de openslaande deuren heb ik altijd contact met de tuin, heerlijk!

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Deze keuken zat er al in toen we het huis kochten. De kastjes hebben wel verschillende kleuren gehad de afgelopen jaren.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Samsung

oven: weet niet

fornuis: weet niet

afzuigkap: weet niet

tips: Hou de basis van de keuken rustig en basic.

Omschrijving

omschrijving

Ik vind mijn keuken heel sfeervol maar ik zou graag wat meer werkruimte willen. Het is een jaren `30 woning dus er zit standaard eem vrij kleine en smalle keuken in. Ook zou ik mijn bovenkastjes kwijt willen, voor een ruimtelijker effect maar dan dien ik eerst een oplossing zien te vinden voor het ruimtegebrek wat dan ontstaat.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!