WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Jessica Dekker in Dordrecht

waar: Dordrecht

bewoner(s): Jessica Dekker

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is echt het centrum van ons huis geworden. We zijn vaker in de keuken dan dat we op de bank voor de tv zitten. Lekker met koffie en thee de dag doornemen, wat werk doen of gewoon naar buiten kijken door het grote raam in de erker. Als de ene aan het koken is, sluit de ander gezellig aan op de bank of aan de bar.

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is van KeukenVision. Zij waren als leverancier verbonden aan het nieuwbouwproject. De keuken is in oktober 2017 al besteld, maar afgelopen december pas geplaatst ivm de oplevering van de nieuwe woning.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

tips: Neem lades! Dat is echt ideaal. Geeft veel meer overzicht en je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen om iets achteruit het kastje te halen. En volg je gevoel als je op een ‘gekke’ kleur verliefd wordt. Het is jouw keuken, niet van degene die op visite komt of over 10 jaar jouw huis gaat kopen.

Omschrijving

omschrijving

We zijn er supertrots op hoe alles bij elkaar komt; de vloer, stoelen en barkrukken, de kleur van de keuken. Het is toch lastig om van papier of met een kleurstaal uit de winkel eenheid te creeeren.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!