WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Jeanine in Capelle aan den IJssel

waar: Capelle aan den IJssel

bewoner(s): Jeanine

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Eten is een van de levensbehoeften van de mens. Hoe fijn is het dan om alle ruimte te hebben en van alle gemakken voorzien te zijn om deze behoefte te vervullen. Onze keuken betekent dan ook erg veel voor ons en is de trots van het huis.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: In februari 2018 hebben wij de keuken bij Keukensale gekocht.

vaatwasser: Zanussi

koelkast: Zanussi

oven: Zanussi

fornuis: Zanussi

afzuigkap: anders

tips: Wij vonden het belangrijk om wel ongeveer te weten wat we willen, maar we hebben ons ook zeker ter plekke laten inspireren door ideeen. Daarnaast vond ik het erg belangrijk dat er een connectie was met de verkoper.

Omschrijving

omschrijving

Wij zijn trots op de afzuigkap en zwarte kraan met grote bak. Daarnaast zijn wij heel blij met de hoeveelheid plek. We kunnen makkelijk met het hele gezin in de keuken staan.

Er is geen raam in de keuken. We hebben daardoor gekozen voor veel verlichtingsmogelijkheden met een dimmer.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!