WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Ivonne Graat-Freriks in Reusel

waar: Reusel

bewoner(s): Ivonne Graat-Freriks

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): In onze nieuw keuken, die toegang biedt via 2 zwart metalen schuifdeuren (ingebouwd in spouw-muur) wordt gekookt, gekletst, gedronken en geborreld, maar ook heerlijk gegeten. Dus echt centraal in het huis gelegen, maar ook het centrale ontmoetingspunt van ons huis.

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Ontworpen samen met ROYAAL KEUKENS - Bladel, alles op maat gemaakt en perfect uitgevoerd. Naast de keuken heeft Royaal ook een TV-lowboard van 480 cm. En een BERGKAST en een bijkeuken-meubel gemaakt in dezelfde uitvoering. Hiervan heb ik geen foto’s ge-upload, maar indien gewenst, doe ik dat graag.

vaatwasser: Miele

koelkast: Liebherr

oven: Miele

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Langer nadenken over de details (vuilnisbakken / handdoeken / zeeppompje) en durf eens een andere combi te maken, dan de combi’s die je veel ziet bij de massa-aanbieders.Kies voor kleurenthema’s (wij antraciet/wit/vergrijsd, aangevuld met decoratie en accenten in zwart/koper/groen en naturellen)Van denkproces t/m uitvoering is er ruim 7maanden over heen gegaan om zeker te zijn dat er geen details gemist zijn.We kunnen nu zeggen dat het echt 200 % klopt.Super tevreden gebruikers, en VT-WONEN WAARDIG. ????

Omschrijving

omschrijving

We hebben gekozen voor een U-opstelling, alles binnen handbereik. Vaatwasser op hoogte in- en uitladen is heerlijk.
Met een hoogglans massief Dekton blad in wit met gestraald vergrijsd eiken op een donker antraciete vloer maakt het compleet.
Inductie kookplaat waarop de ingebouwde afzuigkap is aangesloten is perfect. Verlichting wordt verzorgd door de vele zwarte inbouw spots met de verlichting onder de wandplank.
INmiddels een 3 tal maanden in gebruik, en super tevreden.
Verder uitgevoerd met oven & stoomoven en koffie apparaat inbouw van Miele.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!