kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Isabel de Diego in Assen

waar: Assen

bewoner(s): Isabel de Diego

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is niet groot, maar toch betekent de keuken veel voor ons. Ik ben van Spaanse afkomst en eten vormt een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Dus als er etentjes zijn of we lekker met ons viertjes aan de tapas gaan, dan pakken we flink uit! Onze kinderen leren hier de beginselen van het koken en vinden het ook leuk om simpele gerechten voor ons te koken. Het samenzijn is voor ons belangrijk!!

inspiratie: tijdschriften

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is een IKEA keuken, die we om hebben gebouwd

vaatwasser: Siemens

koelkast: weet niet

oven: anders

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Losse elementen maken een keuken speels en minder blokkig. Bovendien kun je wanneer bepaalde onderdelen beginnen te vervelen of aan vervanging toe zijn, deze makkelijk vervangen.

Omschrijving

omschrijving

Niet zo lang geleden hebben we de keuken aangepakt, we hadden geen geld voor een grote verbouwing, dus hebben we besloten om alleen de frontjes aan te pakken. Deze waren gemaakt van een blauw fineer en hebben we vervangen door underlayment. Mijn man heeft de deurtjes gemaakt en ik heb ze behandeld met kalkverf en beits zodat ze beter beschermt zijn en een stoere look kregen.
Tevens hebben we de kraan en de greepjes vervangen en onder de gootsteen hebben we de de gordijntjes van vroeger in ere hersteld 🙂 In totaal waren we voor deze make-over nog geen 300 euro kwijt! Een semi nieuwe keuken voor weinig!!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!