WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Irene Paulis in Amsterdam

waar: Amsterdam

bewoner(s): Irene Paulis

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): In mijn keuken probeer ik vaak nieuwe dingen uit. De rode draad daarin is gezonde, plantbased voeding. Ik vind het heerlijk om nieuwe gerechtjes met vrienden te delen.

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest), woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Keukenloods Zaandam, december 2016 gekocht.

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: ATAG

fornuis: ATAG

afzuigkap: anders

tips: Ga langs verschillende winkels en neem de tijd voor het proces. Het is een grote investering dus daar mag je best even over nadenken.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben trots op het totaalplaatje, het is een mooie, strakke keuken geworden met optimaal gebruik van de ruimte. De combi-stoom oven is een echte aanwinst, ik wil niet meer zonder.
Als ik toch 1 punt moet noemen wat ik liever anders gezien had dan zijn dat de bovenkasten. Ik vind vouwdeuren zo prachtig, maar dat was helaas in deze ruimte niet mogelijk.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!