kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Ingrid Nienhuis in Wolvega

waar: Wolvega

bewoner(s): Ingrid Nienhuis

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken met eettafel is het hart van ons huis. Hier zitten we en tafelen we graag met ons gezin en familie en vrienden schuiven vaak gezellig aan en eten een hapje mee.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), vrienden, familie

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij Intreal in Uithuizen in 2016 al besteld. Sinds mei 2017 was de oplevering van ons nieuwe huis

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Veel foto’s en plaatjes opslaan op je telefoon een moodboard maken en op schaal intekenen bij ons gaf de 3 d tekening een heel mooi beeld

Omschrijving

omschrijving

We zijn heel trots op onze keuken zelf, deze heeft een prominente plek in huis. We zouden heel graag ons servies willen vervangen voor het prachtige vt wonen servies. En halen inspiratie uit jullie blad.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!