WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Hilde Jansen in Wijchen

waar: Wijchen

bewoner(s): Hilde Jansen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ons idee voor verbouwen was: een grote leefkeuken. Of dit ook echt zo zal zijn moet dus nog blijken;)

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Afgelopen juni/juli gekocht en vorige week is hij geleverd. Nu het blad dus nog en de plinten, dan is hij echt af. Gekocht bij de Haar in Niftrik.

vaatwasser: anders

koelkast: Siemens

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: A. Het kan altijd voor minder geld B. Compenseer niet op uiterlijk, maar eerder op apparatuur, soms is een b-merk ook goed genoeg en je kan dit later altijd makkelijker vervangen dan bijv alle fronten. C. Durf! Ga niet voor standaard. D. Combineer een strakke keuken met juist robuuste/natuurlijke materialen. Zo krijg je toch een knus en warm effect.

Omschrijving

omschrijving

Trots op echt alle keuzes die we gemaakt hebben. De vloer, kleur van de keuken, materiaal, het blad, de grepen, de kleur op de muur.. etc.

Anders: niet zozeer anders, maar we willen graag nog lampen.. geld is helaas op ????

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!