WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Herbert Klinkvis in Zwolle

waar: Zwolle

bewoner(s): Herbert Klinkvis

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is voormij thuiskomen. Letterlijk. Ik ga meestal via de keukendeur mijn huis binnen als ik met mijn fiets achterom ben gegaan. Verder is het een moment van rust. De ruimte die ik voormezelf in de keuken wil creeën met een opgeruimd werkblad, straalt een bepaalde rust op me af. Dat is altijd fijn. Zelfs als ik doorweekt thuiskom van een flinke regenbui. De keuken is de eerste plek waar ik weer thuiskom. Een borrelplank met zelfgemaakte kleine hapjes, koekjes of gebak. Heerlijk! :-)

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken die ik nu heb, zat al in de woning toen ik erin trok. De vloer heb ik wel aangepast.

vaatwasser: anders

koelkast: Liebherr

oven: anders

fornuis: weet niet

afzuigkap: weet niet

tips: De tip van mijn oma: "Hou het (opge)ruim(d)!" :-)

Omschrijving

omschrijving

Het advies van mijn oma voor de keuken was altijd: `Hou het (opge)ruim(d)!` Je weet immers nooit wanneer er visite of bezoek komt. op die manier kun je altijd snel iets klaarmaken en aan je gasten voorzetten. Ik ben er trots op dat ik dat advies van mijn oma altijd naleef. Afwas? Die wordt bij mij vrijwel direct gedaan. Geen vuile vaat en… rommeltjes uit het zicht. Heerlijk een (opge)ruim(d) werkblad! Hoewel…. mijn werkblad is wel erg klein. Het gasfornuis staat op de koelkast, en daarnaast staat de wasmachine. In een andere keuken zou ik een inbouw oven fijn vinden, en een ruim werkblad. De enige werkruimte die ik heb is dus links en rechts van de kraan en de gootsteen. Klein maar fijn, denk ik maar. 🙂 Maar ook daar valt gelukkig prima mee te leven! #alsjejeaanpastkunjeoveralkoken 🙂

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!