WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Henderina Tamminga in STIENS

waar: STIENS

bewoner(s): Henderina Tamminga

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is voor ons gezelligheid en de ruimte waar we vaak eten. Het is maar net met hoeveel we ze zijn. Ons gezin bestaat uit 6 personen. Mijn man en ik en dan 3 dochters en 1 zoon. 2 dochters hebben onlangs het huis verlaten. We zaten regelmatig met 8 personen (incl. vriendjes) aan tafel. Dan zaten we in de woonkamer. De tafel is daar iets groter.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij Ikea in 2012

vaatwasser: Whirlpool

koelkast: Whirlpool

oven: Whirlpool

fornuis: anders

afzuigkap: Whirlpool

tips: Denk goed na wat je wilt qua opruimen en koken. Wat heb je nodig. Wat is makkelijk. Diepe laden heb je nooit genoeg van.

Omschrijving

omschrijving

Het huis waarin we wonen hebben we 6 jaar geleden gekocht. Het huis stamt uit 1976 en was ook nog helemaal zo ingericht. Het moest helemaal gemoderniseerd worden. Omdat we nog geen goed inzicht hadden wat het allemaal ging kosten ( we bijna alles zelf gedaan) hebben we een ikea keuken gekozen omdat deze niet erg prijzig zijn en wel van goede kwaliteit. Het is een basis keuken, maar ik ben er nog steeds heel blij mee. Meestal wil al snel weer iets veranderen. Binnen niet zo lange tijd moet er wel weer een nieuw aanrecht op. Deze begint al slijtage te vertonen. afgelopen voorjaar hebben we wel weer een nieuw kleurtje toegevoegd op de muur om er wat meer warmte in te krijgen. Als ik het anders zou gaan doen zou ik wel iets van een kook eiland of iets dergelijks willen. Grotere over zou ook niet verkeerd zijn. Wensen moet je houden.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!