WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Hans en Yolanda van Heesch in Tiburg

waar: Tiburg

bewoner(s): Hans en Yolanda van Heesch

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): centrale plek in ons appartement, het hart dus.

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: icm een bevriend architect en de interieur-bouwer tot dit gezamenlijk resultaat gekomen. Apparatuur gekozen bij het Inspiratiehuis 2020 in Hoofddorp.

vaatwasser: NEFF

koelkast: NEFF

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: NEFF

tips: Ga zeker ook langs bij een interieur bouwer, deze maakt alles naar jou persoonlijke wens en is dus niet afhankelijk van de modules die de gerenommeerde keukenmerken hebben. Ook prijstechnisch zeker perse duurder.

Omschrijving

omschrijving

erg fraaie oplossing voor de betonnen steunpilaar die in de keuken staat, waardoor er een koffiebar gemaakt werd met ruimte voor het koffie apparaat en de illy-kopjes verzameling.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!