WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Hanna Weijers in Dordrecht

waar: Dordrecht

bewoner(s): Hanna Weijers

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is het hart van het huis, waar we graag zitten met familie en vrienden. Er wordt lang getafeld, vaak verplaatsen we ons na het eten niet eens meer naar boven naar de woonkamer.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Maart 2018, bij de bouw van ons huis

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Orienteer je goed, neem de tijd, en laat je niet gek maken door verkooppraatjes. Wij hebben er bewust voor gekozen alleen in gesprek te gaan met kleine zelfstandige keukenwinkels. Geen gekke onderhandel-perikelen, duidelijkheid over wat er wel en niet mogelijk is, en vakmensen die graag samen met jou een prachtige keuken willen neerzetten.

Omschrijving

omschrijving

We hebben ons huis zelf ontworpen samen met een architect. En hoewel het van buiten lijkt op een normaal rijtjeshuis, is de indeling en aankleding volledig zoals wij het wilden. We wilden graag een grote woonkeuken, een vide boven de eettafel en een grote woonkamer op de eerste verdieping. Door de grote glazen achterpui komt er enorm veel licht binnen op beide verdiepingen. `s Avonds maken we de woonkeuken knus en gezellig door de witte lange linnen gordijnen die over de gehele achterpui lopen.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!