WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Grace in Middelburg

waar: Middelburg

bewoner(s): Grace

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is voor mij het fijnste en meest lichte plekje in huis. Ik besteed er dan ook heel wat tijd in. Wij koken, eten, wassen en werken beide in de keuken.

inspiratie: tijdschriften, familie

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Wij hebben onze keuken een jaar geleden besteld bij Van Wijk keuken en bad in Lepelstraat (lokale keukenboer)

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: NEFF

tips: Let ook op de aanbiedingen, vooral bij apparatuur. Soms hebben dezen namelijk acties, zoals 3 halen 2 betalen. Scheelt toch weer in je budget.

Omschrijving

omschrijving

Eigenlijk wilde ik graag een kookeiland, maar dat leek op de tekeningen te krap te worden. Daarom kozen we uiteindelijk gewoon voor een aanrecht aan de ene kant en een lange wand keukenkasten aan de andere kant. Maar surprise! We hielden in het midden toch genoeg ruimte over voor een barretje en stoelen, waardoor mijn grootste wens voor in de keuken waarheid werd: een zitplek. De tafel en stoelen zijn ge-up-cycled door mijn moeder en vormen eigenlijk toch wel het pronkstuk van de keuken.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!