Keuken van Gonnie van Buschbach in poursac

waar: poursac
bewoner(s): Gonnie van Buschbach
welke stijl omschrijft jouw keuken het best?: anders
hoe belangrijk is jouw keuken?: mijn keuken met aangrenzend de serre/eetkamer is de plek waar wij het liefste verblijven. zeker overdag zit ik daar altijd of ik ben bezig met koken/bakken/inmaken/wecken/voedsel drogen.
inspiratie: tijdschriften, woonwebsite(s), anders
waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: begin van de keuken is geplaatst in 2011, de kastjes en werkbladen gekocht bij bricodepot (groot concern in Frankrijk voor doe het zelf) maar in de loop van de jaren vergroot/veranderd met het aanrecht aan de kant van de koelkast, het werkeiland, de kleur en de eetkamer/serre zelf aangebouwd. Nu helemaal naar mijn zin, ga denk ik alleen nog de deurtjes een andere kleur geven (antraciet grijs of zwart)
tips: ik vind het prettig om eerst een basis te maken en van daaruit je keuken helemaal naar je eigen idee en zin te maken

omschrijving

De keuken is een mix van basic/beetje landelijk/industrieel wij hebben hem zelf helemaal gerealiseerd. in de loop van de tijd iets aangepast oa. de kleur de stenen waren geelachtig, die heb ik wit geschilderd om ook meer licht te krijgen in de keuken. de eetkamer is een heerlijke plek volop zon en uitzicht over ons dorpje. heb een groot Falcon fornuis staan waar ik heel veel gebruik van maak, bak al mijn brood/banket en koek zelf en een amerikaanse Samsung koelkast.
momenteel bezig om de serre/eetkamer te schilderen, hierdoor krijgt hij een meer industrieele look.

Vorige artikel Volgende artikel

Laat jouw keuken zien

Upload jouw foto's

Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties