WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van gonnie van buschbach in Poursac

waar: Poursac

bewoner(s): gonnie van buschbach

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik vind het de lekkerste plek van het huis, zeker in de winter als we niet kunnen genieten van het buiten leven.

inspiratie: tijdschriften, woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: 8 jaar geleden.

koelkast: Samsung

afzuigkap: anders

tips: Als jezelf je keuken gaat samenstellen bedenk dan op je gemak waar je alles wil hebben. Of laat je voorlichten wat de voor- en nadelen zijn van bepaalde indelingen.

Omschrijving

omschrijving

De keuken is een stijl van landelijk, strak en een mix van dingen waar ik van hou. We hebben zelf alles verbouwd en gebouwd. Alle spullen die ik uitgestald heb gebruik ik ook, niet alles even vaak.
Heb 3 weken geleden de kozijnen in de serre matzwart geschilderd, daardoor lijkt het op een stalen pui.
Binnenkort ga ik de keukenkast deurtjes ook matzwart schilderen. Heb al eerder een zwarte keuken gehad en wil dat nu ook weer (maar alleen de onderkast deurtjes, de rest blijft wit.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!