kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Gonda Mittendorff in Groningen

waar: Groningen

bewoner(s): Gonda Mittendorff

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken staat letterlijk en figuurlijk midden in ons huis. Ik ben gek op koken en kook hier dus vaak heerlijke gerechten om te eten met vrienden en familie.

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Wij hebben deze keuken afgelopen januari besteld bij de keuken kampioen in Groningen

vaatwasser: Whirlpool

koelkast: Bauknecht

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Kies voor een keuken die past bij jou en het huis. Durf te kiezen voor een stijl en ga niet voor de veilige keuzes.

Omschrijving

omschrijving

Aan de voorzijde van onze woning is de eetkamer in het midden dus onze keuken en achter hebben wij een heerlijke woonkamer. Ik heb deze stoere keuken afgelopen januari gekocht voor onze woning en nog geen dag spijt. Om de ruimtes met elkaar te verbinden heb ik de helft van de lange wand een mooie donker groene kleur gegeven.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!