WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Gemma in MAARSSEN

waar: MAARSSEN

bewoner(s): Gemma

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Er wordt alleen gekookt in de keuken omdat deze klein is.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: In 2001 bij Vellekoop Utrecht. Bestaat niet meer.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: anders

tips: Ik heb bewust gekozen voor geen hoge kasten tot aan het plafond. (Veel te hoog)De kraan niet op het aanrechtblad maar op de spoelbak. Geen geknoei van water dat blijft liggen.De vloer van Portugese cementtegels. In 2001 was dit apart. Nu weer trendy.Een granieten aanrechtblad met waterkering.Laden in combinatie met kastjes.Goede apparatuur. De keuken is nu 16 jaar oud, maar de apparatuur in nog prima.Denk goed na over een praktische en logische indeling. Wat wil je in je keuken doen?

Omschrijving

omschrijving

Ik ben heel blij met de gekozen apparatuur en ook met mijn spoelbak van ecorite. Heel makkelijk om iets uit te laten lekken.
Ik heb wel spijt dat ik niet voor een grotere koelkast heb gekozen in plaats van voor een tafelmodel

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!