WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Gea ten Have in Aduard

waar: Aduard

bewoner(s): Gea ten Have

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Dagelijks genieten wij van onze keuken waar heerlijk wordt gekookt, genietend van het comfort van het hoge aanrecht en de diepe spoelbak. Tevens de mooie grote kookplaat, en natuurlijk de fantastische combi oven van Bosch. In deze keuken verblijven we de gehele dag tot na de avondmaaltijd.

inspiratie: keukenshowroom

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Gekocht in maart 2017

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: Bosch

afzuigkap: Bosch

tips: Let goed op waar je de handgreepjes plaatst en de wijze van opendraaien van deurtjes. Onze greepjes zitten qua opendraaien van deurtjes goed, maar deurtje moet wel weer gesloten worden wanneer je een ander deurtje opent aangezien dan het greepje in de weg zit.

Omschrijving

omschrijving

Onze landelijke keuken opgeleukt met leuke accessoires zoals de ouderwetse broodtrommel, weegschaal en fluitketel. Het boerenbont servies, welke een tijdje op zolder heeft gelogeerd, weer in ere hersteld.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!