WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Gaby de Bruijne in Dongen

waar: Dongen

bewoner(s): Gaby de Bruijne

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Het hart van het huis waar ik heerlijk voor vrienden kan koken en lekker kunnen borrelen..

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Ongeveer een jaar geleden gekocht, maar staat sinds half februari in het huis. Gekocht bij CVT keukens in Tilburg

vaatwasser: NEFF

koelkast: NEFF

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: NEFF

tips: Laat je goed voorlichten en ga naar een goede keukenwinkel.. Ga niet meteen akkoord, maar denk er even over, je komt meestal nog tot extra/andere inzichten wat je zou willen aanpassen oid.

Omschrijving

omschrijving

Trots op de keuken zelf! Is van Bulthaup en nooit gedacht deze ooit te hebben.. Erg mooie kwaliteit! En natuurlijk de “Exclusive Steel Doors” wat een super aanvulling op het huis, een echte meerwaarde!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!