WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Frederique van Heijst in Sassenheim

waar: Sassenheim

bewoner(s): Frederique van Heijst

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is het hart van ons huis. De keuken is helemaal open en ligt centraal gelegen in het huis. De eettafel staat pal voor de keuken waardoor er contact is met onze vrienden die wij graag uitnodigen voor etentjes bij ons thuis. Tevens hebben we een bar gecreeerd waardoor je heerlijk een wijntje kunt drinken als de ander aan het koken is. Het hele huis is dus om de keuken heen gebouwd en ons favoriete plekje.

inspiratie: social media (pinterest), woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: November 2017 bij de keukenconcurrent

vaatwasser: Miele

koelkast: Whirlpool

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: Whirlpool

tips: Denk goed na over voldoende kastruimte. Doe online inspiratie op. Laat je niet verleiden door de gekke prijzen in de winkel en onderhandel. Neem iemand mee die bestand is tegen de verkooppraatjes van de salesmensen

Omschrijving

omschrijving

We hebben de keuken vorig jaar opengebroken toen wij in dit huis kwamen wonen. We hebben hem helemaal zelf ontworpen. Ik mis alleen nog wat mooie aankleding op het aanrecht en mooie verlichting.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!