WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Femke in Hensbroek

waar: Hensbroek

bewoner(s): Femke

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Het is echt het hart van het huis. Het is een smalle keuken, maar met de ontbijtbar met krukken aan de andere kant zorgt het ervoor dat we veel tijd in de keuken doorbrengen.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, familie

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Hij is dus zelf gemaakt door mijn broertje. Apparatuur is gekocht bij de keukenloods.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: Whirlpool

afzuigkap: Bosch

tips: Wij wilden graag een betonnen keukenblad, maar uiteindelijk hebben we wel de betonlook, maar is deze aangebracht door een techniek genaamd mortex beal. Dit was kostenbesparend, geen zwaar blad en minder kwetsbaar.

Omschrijving

omschrijving

Super trots op de ruimte die we gecreëerd hebben. De ruimte lijkt veel groter dan in de oude situatie. Enige wens is nog nieuwe raamdecoratie bij de ramen bij de ontbijtbar.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!