WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Femia in Harlingen

waar: Harlingen

bewoner(s): Femia

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is letterlijk het hart van het huis. Wij zitten vaak met familie gezamenlijk te eten.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: 9 januari 2017 bij Bakker-Postma te Leeuwarden

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: ATAG

afzuigkap: anders

tips: Denk goed na over welke apparatuur je in de keuken wilt plaatsen. Er zijn op dit moment veel nieuwe technieken in keukenapparaten die je dagelijkse koken vereenvoudigen en daarnaast toch de vitaminen kunnen behouden.

Omschrijving

omschrijving

Wij hebben de keuken nog niet zo lang en ik wil er graag nog wat industriële elementen aantoevoegen. Waar ik heel blij mee ben is de stoomoven van Siemens, sinds wij de keuken hebben is dit een van de apparaten die ik dagelijks gebruik. Daarnaast ook de Kraan van Flow, nooit meer een ketel of waterkoeling, gelijk gekookt water of gefilterd water uit de kraan.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!