WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Fabienne en Joris in Broek Op Langedijk

waar: Broek Op Langedijk

bewoner(s): Fabienne en Joris

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is de plek waar we graag vrienden ontvangen om gezellig bij de kletsen.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Wij hebben onze keuken in februari 2018 gekocht bij keukenloods.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Neem de tijd om goed rond te kijken naar wat je wilt. Ga niet twijfelen door alle adviezen van andere. Er is overal wel wat op te zeggen. Vooral doen wat goed voelt. Ik ben erg blij met onze afzuigkap. Echt een aanrader om te kiezen voor een afzuigsysteem die niet zichtbaar is als je hem niet gebruikt.

Omschrijving

omschrijving

Wij hebben in mei 2017 een stuk grond gekocht om samen ons droomhuis op de bouwen. We konden niet wachten om onze keuken te plaatsen na alle maanden bouwen. Wij zijn ontzettend blij dat het idee wat wij al die tijd in ons hoofd hadden voor onze keuken ook zo een mooi resultaat heeft geleverd. Om nu gezellig aan de bar koffie te kunnen drinken, te kletsen terwijl er iemand aan het koken is en voldoende opbergruimte te hebben maken de maanden bouwen aan ons droomhuis meer dan waard.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!