WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Evy van der Hoeven in Doetinchem

waar: Doetinchem

bewoner(s): Evy van der Hoeven

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): We kunnen niet wachten om mensen uit te nodigen te komen eten! (Word december/januari geplaatst)

inspiratie: anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Vorig jaar december uitgezocht en zal aankomende december/januari geplaatst worden. We hebben een nieuw bouw woning!

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: Siemens

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Kijk goed naar je ruimte en je licht inval! Ga ook naar meerdere zaken, want iedere verkoper heeft weer andere tips!

Omschrijving

omschrijving

De fronten zijn overal mat zwart en het blad heeft een beton look. We hebben bewust lage kasten en geen boven kasten gekozen om de ruimte open te houden. We wilden anders dan anders. De keuken komt op een eiken vloer te staan en de rest van de woning zal industrieel zijn!:)

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!