WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Evelien in Grafhorst

waar: Grafhorst

bewoner(s): Evelien

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is een heerlijke plek om samen met een kop koffie de dag door te nemen of lang na te tafelen met familie of vrienden.. deze mooie lichte ruimte is een verademing na de de donkere kleuren in onze vorige keuken! Het zou natuurlijk een droom zijn als de keuken altijd zo mooi opgeruimd zou zijn als op de foto’s, dat is helaas niet altijd het geval.. maar door de minimalistische aankleding is het in een mum van tijd weer netjes!

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Wij hebben de keuken in januari 2018 gekocht bij Boer Staphorst

vaatwasser: Siemens

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Zorg ervoor dat je goede afspraken maakt over het hoe en wanneer met de onderaannemers voor de verbouwing van je keuken, dit zorgt ervoor dat je in een hele korte tijd de verbouwing kan realiseren en kan genieten van je nieuwe keuken.. wel zo fijn toch?!

Omschrijving

omschrijving

Ik ben heel blij met onze keuken, het extra diepe blad (70 cm) geeft veel extra werkruimte en de ‘verstopte’ laden zorgen ervoor dat je nooit meer hoeft te rommelen achterin de kast!
Het push to open systeem zorgt voor een rustig geheel..

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!