WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Esther Gloudemans in Vught

waar: Vught

bewoner(s): Esther Gloudemans

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): We hebben vaak en veel gasten aan tafel. We wonen op een hoek, en ons huis is een zoete inval. Op zijn Brabants, komt iedereen door de achterdeur binnen, die in de keuken is! Altijd gezellig!

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Kvik in 2012. En vorig jaar vernieuwd.

vaatwasser: Zanussi

koelkast: Zanussi

oven: Zanussi

fornuis: Zanussi

afzuigkap: Zanussi

tips: Neem stalen van het keukenblad mee naar huis, beslis niet in de winkel. Wij hebben de stalen die we hadden in zonlicht en schaduw gelegd (ochtendzon in de keuken) en kozen uiteindelijk voor een heel ander blad dan we in de showroom deden. Ook: blad komt niet van dezelfde leverancier als de keuken. Rondshoppen maakt je keuken origineler en helemaal van jou!

Omschrijving

omschrijving

We hebben gekozen voor geen bovenkastjes, maar in `real life` staat er nu vaak veel op het aanrechtblad, wat ik anders in zo`n kastje zou zetten. Kruiden, flesjes olie etc. Daar zou ik nog wel eens wat op willen verzinnen. Mooie plankje of zo…

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!