WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Erika van Pinxteren in Heusden

waar: Heusden

bewoner(s): Erika van Pinxteren

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is de centrale plek in huis. We koken, eten, borrelen er heel graag.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is van Poggenpphl en is eind april 2018 geplaatst. We hebben deze gekocht bij R-Cucine in Den Bosch.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Liebherr

oven: Siemens

fornuis: anders

tips: Laat de ontwerper van je keuken ook bij je thuis komen kijken. Dan krijg je een ontwerp dat bij de rest van het huis past. PS: ik heb onze keuken zondag ook ingediend maar niets meer van gehoord. Dus voor de zekerheid nog n keer. Ik vind het nl een prachtig servies maar vooral ben ik heel trots op onze keuken.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben er trots op dat we een keuken hebben die iets toevoegt aan het huis. De oude houten balk stond er al en daar is het kookeiland ter plekke omheen gemaakt. De krukken moeten we nog vervangen.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!