WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Elly Reijnders in Sevenum

waar: Sevenum

bewoner(s): Elly Reijnders

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): We leven in de keuken: koken, eten, werken, borrelen, chillen, feest vieren,...

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Superkeukens, juli 2017

vaatwasser: anders

koelkast: anders

oven: AEG

fornuis: Zanussi

afzuigkap: Zanussi

tips: Volg je gevoel, doe inspiratie op en geef er je eigen touch aan. Kijk wat handig is en ‘werkt’ voor je en je gezin.

Omschrijving

omschrijving

We kozen bewust voor een basic keuken, zonder bovenkastjes. We wilden ruimte, licht en openheid in onze keuken. In combinatie met de openslaande tuindeuren en grote kamerhoge ramen is dit zeker gelukt.

Omdat de keuken zo belangrijk is voor ons kozen we voor een roomdivider haard: we genieten in de koudere maanden van de warmte en gezelligheid van onze haard in de woonkamer én in de keuken.

De combinatie van het witte met hout en planten zorgt ervoor dat de keuken niet steriel is, maar warm en sfeervol aanvoelt.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!