WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Elly Groot in Grootebroek

waar: Grootebroek

bewoner(s): Elly Groot

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is letterlijk het hart van het huis, is door de aanbouw van de eetkamer in het midden van het huis komen te zitten. Aan de bar wordt altijd ontbeten en de grote eettafel wordt voor van alles gebruikt.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s), familie

koelkast: Siemens

oven: Bauknecht

fornuis: Bauknecht

afzuigkap: Bauknecht

Omschrijving

omschrijving

Onze keuken met kleine aanpassingen weer als nieuw, zwarte muurtegels vervangen door de prachtige Army groene tegeltjes uit de VTWonen serie met een prachtige bijpassende grijsgroene verf op de muur, daarnaast handgrepen vervangen voor stoere brede leren handgrepen en de keuken vergroot met de eiken houten bar, eiken bovenkasten en prachtige eiken afgewerkte schouw. Met een paar eenvoudige aanpassingen een totale metamorfose!

De keuken zit centraal in het midden van huis met rechts een op maat gemaakte kast met schuifwand geïnspireerd door de Barn kast van VTWonen. Alles geschilderd in dezelfde mooie grijs groene verf. We zijn supertevreden met het eindresultaat!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!