WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Ellis de Haas in Ooij

waar: Ooij

bewoner(s): Ellis de Haas

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Deze keuken vult een enorm belangrijke rol hier in huis! Vaak wordt hier door veel mensen lekker gekookt en gegeten

inspiratie: tijdschriften

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Hubbers interierbouw heeft onze keuken samen met ons ontworpen en is daarna door vakkundige mensen geplaatst, inmiddels alweer 2 jaar geleden.

vaatwasser: ATAG

koelkast: Liebherr

oven: ATAG

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Wij zijn niet naar n standaard keukenleverancier gegaan, omdat we toch wel wat wensen hadden waarbij ook nog een aannemer aan te pas moest komen.Dus we hebben niet specifiek een gouden tip! Ik zeg zelf altijd, volg je hart en kijk wat mogelijk is binnen je budget.Laat je goed informeren van te voren en doe zelf al wat voorwerk door ideetjes op te doen zo her der!

Omschrijving

omschrijving

Ik ben supertrots op het resultaat. Het is een ontzettend mooie en strakke keuken geworden. Ondanks zijn strakheid oogt het warm en gezellig.
Bovendien is de ruimte die we er voor terug hebben gekregen natuurlijk geweldig! Het past nu veel meer bij het huis!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!