WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Elles Renet in Hedel

waar: Hedel

bewoner(s): Elles Renet

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is absoluut het hart van ons huis. Er wordt gekookt, (na)getafeld, gekleurd, huiswerk gemaakt, gehuild en vooral gelachen.

inspiratie: keukenshowroom

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: We hebben de keuken laten maken door een interieurbouwer, geïnspireerd op de Bulthaup Monobloc keuken.

vaatwasser: Bosch

koelkast: Bosch

oven: Bosch

fornuis: AEG

afzuigkap: Bosch

tips: Visualiseer de logistiek in je toekomstige keuken! Wat gebruik je vaak en moet binnen bereik van bepaalde apparatuur zitten? En maak gebruik van veel uitschuifbare lades i.p.v. diepe kasten. Super fijn!

Omschrijving

omschrijving

Het viel niet mee om in een `ziel-loos` nieuwbouwhuis een eigen warme sfeer te creëren. Wij vinden dat dit uiteindelijk goed is gelukt door het gebruik van aardetinten, natuurlijke materialen en een aantal eyecatchers zoals het behang. Als we het nog eens over mochten doen, zouden we een grotere kookplaat en frontjes van echt hout kiezen.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!