WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Ellen in Bergeijk

waar: Bergeijk

bewoner(s): Ellen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): We houden erorm van koken en lang tafelen of borrelen met familie en vrienden dus de keuken speelt een hele belangrijke rol. De keuken sluit met een open verbinding aan op de tuinkamer waar de 3,5 meter lange tafel staat; het hart van ons huis!

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: April 2017 op maat laten maken bij JvD keukens te Bergeijk

vaatwasser: NEFF

koelkast: Liebherr

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: NEFF

tips: Denk na over waar je welke apparatuur neer wilt zetten/ leggen zodat hen op de juiste plaatsen voldoende stopcontacten hebt. Zo hebben we een extra ondiepe lade laten maken met ingebouwde stopcontacten zodat we een vaste en opgeruimde plek hebben voor de tablets en telefoons.

Omschrijving

omschrijving

Trots dat we met gebruik van dezelfde oppervlakte de keuken niet alleen gemoderniseerd hebben maar veel ruimtelijker hebben gemaakt en zelfs meer kastruimte en werkblad hebben gecreeerd!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!