WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Ellen in Bergeijk

waar: Bergeijk

bewoner(s): Ellen

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Een lange eettafel staat in open verbinding om de hoek van de keuken. De keuken en de eetkamer vormen samen HET hart van het huis. De dagelijkse maatltijden met het gezin, borrelen of dineren met vrienden, verjaardagen, een kop thee met een vriendin, we zitten hier altijd! Als echte Bourgondiërs gaat alles wat we doen gepaard met een hapje en een drankje ;-)

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Feb 2017, Jan van dingenen, bergeijk

vaatwasser: NEFF

koelkast: Liebherr

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: NEFF

tips: Denk goed na over stopcontacten, zichtbaar en onzichtbaar en welk aantal.

Omschrijving

omschrijving

We zijn er trots op dat we deze niet overdreven grote ruimte veel lichter en ruimer hebben gemaakt en de stijl die we in de rest van het huis hebben aangebracht is consistent doorgevoerd, ook in de keuken. We genieten iedere dag van ons huis en vooral de keuken en eetkamer als leefplek!

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!