WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Dyonne in Den Haag

waar: Den Haag

bewoner(s): Dyonne

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Toen we dit huis begin dit jaar kochten, besloten we van de uitbouw goed gebruik te gaan met een grote keuken. We houden van koken en gezellige avonden met vrienden. De eettafel staat bij de keuken, zodat het een mooi geheel is. Daarnaast hebben we barkrukken aan de bar. Daar zitten we veel en we ontbijten er altijd.

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: We hebben de keuken rond maart/april gekocht bij Bemmel & Kroon.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Als de ruimte van de keuken groot is en de woonkamer relatief klein, maak dan goed gebruik van de keuken door hier ook gezellige zitplekken te creëren waar je met genoeg mensen kan zitten.

Omschrijving

omschrijving

Toen we ons huis kochten zat er een ouderwetse keuken in. We wilden dit graag aanpakken en er echt iets moois van maken. Met de keuken zijn we nog steeds erg blij! Wat op de foto`s niet te zien is, is dat er in de hoek nog een servieskast staat. We hebben namelijk niet zoveel kastruimte. De servieskast van Ikea is helaas niet zo mooi als de rest van de keuken. Wie weet zien we nog een keer iets moois. Ook willen we op de muur nog iets, omdat het nu nog een beetje kaal is. Bij Vtwonen hebben we een keer een onwijs gave muurschildering gezien van een vis. Aan zoiets zitten we denken.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!