WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Dorieke den Heijer in Rotterdam

waar: Rotterdam

bewoner(s): Dorieke den Heijer

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): De keuken is nu echt het hart van ons huis geworden..met een feestje staat iedereen gezellig aan de bar en in de keuken erbij...heerlijk

inspiratie: social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken is in mei 2017 ontworpen en in november 2017 geplaatst en de hele verbouwing is in jan 2018 helemaal afgerond..de keuken is voor ons gemaakt door een interieur bouwer.

vaatwasser: Bosch

koelkast: anders

oven: Bauknecht

fornuis: AEG

afzuigkap: anders

tips: Laat een binnenhuisarchitect kijken naar je wensen, zij weten precies wat er wel en niet mogelijk is en hebben vaak hele ingenieuze ideeën om meer ruimte te creëren.

Omschrijving

omschrijving

Iedere dag weer sta ik met zoveel plezier in onze keuken te koken en ik vind het heel speciaal dat hij echt voor ons ontworpen en gemaakt is…dat maakt hem uniek

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!