WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Donna Kooij in Schoorl

waar: Schoorl

bewoner(s): Donna Kooij

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Onze keuken is het middelpunt van ons huis. We genieten van de prachtige en rustige uitstraling van de keuken. Wij koken veel en het is heel fijn om lekker samen met een wijntje te kletsen aan het kookeiland tijdens het koken.

inspiratie: social media (pinterest), anders

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Mijn vriend is meubelmaker en heeft deze keuken zelf gemaakt. Het hout hebben we zelf uitgekozen en het betonnen aanrechtblad is gemaakt door een bedrijf.

vaatwasser: Miele

koelkast: Whirlpool

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: Siemens

tips: Wij hebben veel inspirtatie opgedaan op de Woonbeurs en op Pinterest. Het is leuk om te zien welke mogelijkheden er zijn. Ook is het leuk om verder te kijken dan alleen de grote, bekende bedrijven. Zij verkopen mooie keukens maar bij kleinere bedrijven, kun je wat exclusievere keukens kopen.

Omschrijving

omschrijving

Ik geniet iedere dag van onze keuken. Het is echt het hart van ons huis. We hebben alles zelf tot op het detail uitgedacht. Hoe groot de lades zouden worden, welke coating we gebruiken voor het hout en welke apparatuur we graag wilden hebben. Het is leuk om je keuken helemaal zelf samen te stellen. Het kiezen van een kleur is ontzettend moeilijk, maar ik had de keuken echt niet anders gewild. Door de grote lades en de afmeting van de keuken hebben we genoeg opbergruimte. Ook hebben we goed gekeken naar welk materiaal geschikt is en ook stevig is. Ik vind het kookeiland heel veel. We hebben ervoor gekozen om de wasbak en de vaatwasser in het kookeiland te verwerken en ook hebben we een mooie Grohe Coocker aangeschaft. Echt fantastisch. Ook ben ik super blij met het gasfornuis. Deze is van het merk Boretti en heeft 5 pitten. De afzuigkap is weggewerkt achter een prachtige, strakke schouw met een houtenlijst. De oven hebben wij gekocht bij Ikea. Hij werkt fantastisch met veel functies en veel ruimte om de heerlijkste ovengerechten mee te maken.
Ik had niks anders willen doen. We hebben lang nagedacht over wat voor ons een perfecte keuken is en wij zijn er ontzettend blij mee.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!