WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Diana Smits in Nuenen

waar: Nuenen

bewoner(s): Diana Smits

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Iedere dag wordt er met veel passie en liefde gekookt op mijn mooie 5-pits gasfornuis. Meteen naast de open-keuken staat een grote tafel, zodat iedereen kan meegenieten.

inspiratie: tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: De keuken zat al in het huis toen wij dit een jaar geleden kochten. Vanaf het eerste moment dat ik het huis binnen stapte was ik verkocht door de grote, ruime en lichte keuken! Hij was precies zoals we in een ander huis, wat we eerst wilden kopen, hadden uitgetekend.

vaatwasser: Siemens

koelkast: Siemens

oven: Siemens

fornuis: Siemens

afzuigkap: Siemens

tips: Zorg voor een groot aanrecht, daardoor kun je leuke dingen erop zetten en houdt je nog ruimte voor de praktische dingen; groenten snijden etc. Daarnaast zou ik niet meer zonder de Cookerkraan kunnen.

Omschrijving

omschrijving

Ik ben heel blij met het model keuken, alleen zou ik de keuken wel wat gezelliger willen aankleden met bijv. planten of potjes. Natuurlijk zou nieuw servies ook al een mooie aanwinst voor de keuken zijn.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!