WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Denise de De keijzer in Giesbeek

waar: Giesbeek

bewoner(s): Denise de De keijzer

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Centraal station hier laadt je op. Hier zijn de gesprekken onder een bakkie en hier wordt er geluisterd. Warm rust en gezelligheid

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij Ikea in oktober 2017 met de korting op apparatuur ; )

vaatwasser: anders

koelkast: Whirlpool

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: Bosch

tips: IKEA ga je wellicht niet zo snel kijken maar de kwaliteit en de garantie is super. Beetje handige Harry kan dit zelf ook plaatsen wees alleen creatief met de standaard maten van ikea. Spaart je een hoop in de portemonnee!! En ben je uitgekeken op de keuken verander je de frontjes met gemak ; p we hebben onder andere inspiratie opgedaan bij andere keukenzaken. En hebben dit uitgezocht bij de Ikea... scheelt zoveel geld. Maar goed we hebben ook nog veel meer te verbouwen dus ben je bedacht op je uitgaven.

Omschrijving

omschrijving

Wij wilde een grote open keuken in het hart van ons huis. Niet te veel poespas neutrale kleuren en toch warm maar niet te somber. Het warme massieve eiken blad geeft de sfeer in de keuken. Geen apparatuur en rommel op het blad. We houden van simpel maar effectief.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!