WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Dana Roelofs in Ede

waar: Ede

bewoner(s): Dana Roelofs

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Het is een leefkeuken met groot eiland en de eethoek ernaast. Tevens grenst de speelkamer van onze kinderen aan de keuken. We zijn er veel te vinden!

inspiratie: keukenshowroom, social media (pinterest)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Velthuizen keukens te Woudenberg. Gekocht najaar 2017, geplaatst april 2018 in onze nieuwbouwwoning.

vaatwasser: NEFF

koelkast: NEFF

oven: NEFF

fornuis: NEFF

afzuigkap: NEFF

tips: Ik hou persoonlijk niet van loze ruimtes; kasten net niet tot plafond (stofvangers), lege hoekjes naast een kastenwand waar je niets mee kan omdat deurtjes/lades nog open moeten kunnen. Daar hebben we goed over nagedacht en de ruimte optimaal benut.

Omschrijving

omschrijving

Ik vind het mooi dat we ervoor hebben gekozen om naast de hoge kasten wandjes te plaatsen, zodat de kasten niet los staan.

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!