WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van Claire Bolt in Deventer

waar: Deventer

bewoner(s): Claire Bolt

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Ik hou ontzettend van koken! Maar deze keuken is klein en fijn. Dus de uitdaging was om een krachtige look te creëren op een klein oppervlak.

inspiratie: social media (pinterest), vrienden

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: We wonen net sinds twee weken in dit huis!

vaatwasser: Bosch

koelkast: AEG

oven: AEG

fornuis: weet niet

afzuigkap: weet niet

tips: Als je net een huis hebt gekocht, wacht dan met verbouwen totdat je weet hoe je keuken "werkt " en ga dromen. Besteed dan pas je geld uit . Maar de grootste tip is dat je soms gewoon moet durven. Verander het werkblad en laat je kast deurtjes spuiten. Je hoeft niet gelijk een enorme smak geld uit te geven om een keuken te updaten. Kijk naar de eten catchers en wat je kan doen om dat te laten uitkomen. En dan durven!

Omschrijving

omschrijving

Ik vind het heerlijk dat je in de keuken uit kijkt op de straat en de ginko boom. Te zijner tijd zou ik wel de enorme schouw/afzuigkap eruit willen halen en een wat strakkere plaatsen. Een grotere koelkast en oven zou ook fijn zijn, maar dat is meer om mijn passie van koken te kunnen uitvoeren dan dat de apparatuur niet goed is.

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!