WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Keuken van christie haalboom in Barendrecht

waar: Barendrecht

bewoner(s): christie haalboom

welke rol vervult de keuken in je huis? (Is je keuken het hart van je huis en wordt er vaak gekookt of getafeld?): Het oude fornuis stond om de hoek, omdat ik veel in de keuken sta, jonge kinderen heb en graag voor vrienden kook, wilde ik het fornuis liever op een plek die meer in verbinding staat met de woonkamer.

inspiratie: keukenshowroom, tijdschriften, social media (pinterest), woonwebsite(s)

waar en wanneer heb je de keuken gekocht?: Bij Meubel en Interieurbouw Jeroen in 2017

vaatwasser: AEG

koelkast: anders

oven: anders

fornuis: anders

afzuigkap: anders

tips: Maak eens een afspraak met een kleiner bedrijf ipv de voor de hand liggende keukenzaken. Vraag rond in je netwerk of ze iemand kennen die keukens maakt. Zo kun je verrast worden door iemand die buiten de standaard collecties en trends denkt, maar echt met je meedenkt!

Omschrijving

omschrijving

De keuken is gemaakt door een meubelmaker en is helemaal tailor made. De binnenkant is niet spierwit, maar zacht muisgrijs. Ik kon elke gewenste kleur kiezen voor de deurtjes ipv standaard kleurstalen en dat werd Vert de Terre van Farrow & Ball in combinatie met een notenfineer. Leren greepjes voor de deuren en grote greeploze lades. Een mix van contrasten, stoere elementen, tijdloze kleuren en materialen. Deze keuken zal nooit vervelen! Na een hoop keukenboeren afgelopen te hebben, ben ik heel blij dat we het zo hebben aangepakt. Mijn droomkeuken werd werkelijkheid!

 

Laat jouw keuken zien
Heb jij een keuken waar je supertrots op bent? vtwonen is benieuwd! Upload foto’s van jouw keuken deel het met ons. Net je keuken verbouwd? We zien ook graag hoe de situatie eerst was! Maar alleen foto’s kijken kan natuurlijk ook. Leuk als je dan een reactie achterlaat!